Selecteer een pagina

Sonja Welbergen

Professioneel sportmasseuse

Corpus Relaxo: ‘ontspannen lichaam’

“Hallo, ik ben Sonja! Ik help jou graag je lichaam en spieren te ontspannen!”

 CoRe Sportmassage Soest

In 2020 ben ik mijn eigen sportmassagepraktijk gestart: CoRe Sportmassage. CoRe staat voor Corpus Relaxo, wat zoveel betekent als ‘ontspannen lichaam’.

Naast mijn werk als personal assistant op een consultancykantoor in Zeist, is mijn praktijk 2 dagen per week geopend voor een sport- of ontspanningsmassage of een stoelmassage.

Ook kan ik bij jou op locatie of bij jouw bedrijf komen voor een stoelmassage, ter voorkoming van klachten of blessures. Ik help jou en jouw collega’s graag aan ontspannen spieren!

 

 

Over mij

Ik fiets naar kantoor om ontspannen weer thuis te komen en sport het liefste buiten (bootcamp, pilates, fietsen, wandelen).

In de zomer van 2018 besloot ik naast mijn kantoorwerk een opleiding Sportmassage te gaan volgen; in 2019 heb ik mijn NGS Sportmassagediploma gehaald. In de navolgende jaren heb ik de cursus tot stoelmasseur gevolgd en neem ik deel aan diverse verdiepingsmasterclasses. 

Mijn aanpak

Voor de eerste behandeling beginnen we met een intake, waarin je jouw vraag en/of klacht kunt uitleggen. Door ook de voorgeschiedenis door te nemen, kunnen er verbanden zichtbaar worden tussen jouw huidige situatie en blessures of incidenten uit het verleden.

Daarna volgt de massage specifiek op jouw vraag en klachten gericht. Daarbij maak ik zowel gebruik van de massagestoel als de -tafel. De massagestoel is zeer geschikt om specifieke aandacht te geven aan nek en schouders, rug en armen.

Ik geef – als je dat wilt – ‘huiswerk’oefeningen mee. En kan advies geven over jouw houding, ter preventie van blessures en het verbeteren van jouw (spier)conditie. Het aanbrengen van sporttape, ter versteviging en stabilisatie, behoort ook tot de mogelijkheden.

Interesse? Neem contact op:

3 + 15 =