Selecteer een pagina

Praktijkinformatie

CoRe Sportmassage

Praktijkinformatie

CoRe Sportmassage is gevestigd aan de Heideweg 54 op de eerste verdieping, er is geen lift aanwezig. Jouw masseur is Sonja Welbergen, licentiehouder van het Nederlands Genootschap voor Sportmasseurs (NGS), onder licentienummer 502608. Parkeren kan in de straat; hierbij graag rekening houden met de uitritten van de buren (zodat zij nog voldoende ruimte hebben om uit kunnen rijden).

 

Privacyverklaring CoRe Sportmassage

Deze privacyverklaring is van toepassing op de verwerking van persoonsgegevens en is opgesteld in overeenstemming met de Europese Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Samengevat: de eventuele gegevens die wij van u ontvangen zijn bij ons in veilige handen.

Gebruiker van deze privacyverklaring en verantwoordelijke voor verwerking van gegevens zijn wij, CoRe Sportmassage, gevestigd in Soest, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel nr. 76796396. Voor meer informatie zie: Privacy Statement

Afspraken

Afspraken voor een behandeling worden per mail of Whatsapp gemaakt en bevestigd. Wanneer de afspraak gepland is, wordt er automatisch ingestemd met de voorwaarden van CoRe Sportmassage.

Het annuleren van een afspraak kan per mail of per Whatsapp. Tot 24 uur voor de afspraak wordt de afspraak kosteloos geannuleerd; na die tijd wordt 50% van de behandelingskosten in rekening gebracht.

Betaling

Betaling kan contant (gepast) of direct na de behandeling met een digitaal betaalverzoek.

 

Contra-indicaties

Contra-indicaties zijn symptomen waarbij deels geen of helemaal geen massage mag plaatsvinden. Bij twijfel daarover, zal er niet gemasseerd worden en raad ik je aan een arts te raadplegen. Een masseur is geen arts of therapeut en mag zodoende geen diagnose stellen.

Helemaal geen massage bij:

o koorts
o verkoudheid
o griep
o besmettelijke huidaandoeningen
o open wond op het te behandelen lichaamsdeel
o ziektes waarbij er sprake is van verhoogde stofwisseling
o extreme vermoeidheid of uitputting
o ernstige hartklachten
o acute blessures
o in de eerste drie maanden van zwangerschap

 

Een lichaamsdeel kan ontzien worden bij:

o ontsteking
o vaataandoeningen

 

AVG

CoRe Sportmassage gaat vertrouwelijk met persoonlijke gegevens om; zonder schriftelijke toestemming worden gegevens niet aan derden verstrekt. Het cliëntendossier wordt veilig achter slot en grendel bewaard; de gegevens die digitaal worden opgeslagen worden niet aan derden verstrekt en bewaard volgens de geldende veiligheidsnormen en volgens de wet Algemene Verordening Gegevensbescherming. 

 

Klachtenregeling

Mocht je niet tevreden zijn over de massage, dan hoor ik dat graag van je. Samen kunnen we dan kijken hoe we jouw klacht op kunnen lossen. Mochten wij er samen niet uitkomen, dan is er de mogelijkheid om contact op te nemen met de klachtenfunctionaris van het Nederlands Genootschap voor Sportmassage (NGS).

De klachtenfunctionaris van het NGS kan je helpen bij het vinden van de juiste weg voor de behandeling van jouw klacht. De klachtenfunctionaris is onpartijdig en onafhankelijk. Aan de inzet van de klachtenfunctionaris zijn geen kosten verbonden.

Voor meer informatie over de werkwijze van de klachtenfunctionaris van het NGS, verwijs ik je door naar de volgende pagina op de NGS website: https://www.vindeenmasseur.nl/klachten

 

Prijslijst

Sport- of ontspanningsmassage
Behandeling 30 minuten € 30,00
Behandeling 60 minuten € 50,00
Behandeling 90 minuten € 75,00

Stoelmassage
Behandeling 20 minuten € 20,00

Voor behandeling op jouw bedrijf kun je contact opnemen voor een offerte.