Selecteer een pagina

Blog

Bindweefselmassage

Bindweefselmassage

Wat is bindweefsel en waar zit het?Bindweefsel bevindt zich overal in jouw lichaam, onder de huid, rondom spieren en pezen, rondom botten en tussen organen. Naast deze verbindende functie geeft het steun, zorgt het voor afweer, transport van afvalstoffen en voeding...

Lees meer
Sporttherapie – klachtgerichte behandeling

Sporttherapie – klachtgerichte behandeling

In 2022 heb ik mijn Sporttherapie-diploma gehaald, een mooie verdieping voor mijn praktijk CoRe Sportmassage – Corpus Relaxo in Soest. Wat is Sporttherapie?Ik creëer als Sporttherapeut optimale omstandigheden voor jouw lichaam om te herstellen. Een gedegen...

Lees meer

Mijn aanpak

Voor de eerste behandeling beginnen we met een intake, waarin je jouw vraag en/of klacht kunt uitleggen. Door ook de voorgeschiedenis door te nemen, kunnen er verbanden zichtbaar worden tussen jouw huidige situatie en blessures of incidenten uit het verleden.

Daarna volgt de massage specifiek op jouw vraag en klachten gericht. Daarbij maak ik zowel gebruik van de massagestoel als de -tafel. De massagestoel is zeer geschikt om specifieke aandacht te geven aan nek en schouders, rug en armen.

Ik geef – als je dat wilt – ‘huiswerk’oefeningen mee. En kan advies geven over jouw houding, ter preventie van blessures en het verbeteren van jouw (spier)conditie. 

Interesse? Neem contact op:

7 + 3 =